Företag


[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.61″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

RealBoots är ett portugisiskt företag som producerar äkta skor för män och kvinnor. Vi grundades 2014 och är baserade i norra Portugal mitt i hjärtat av det kända tillverkningsklustret, i Felgueiras, Porto-distriktet.

Vi ville ta tillbaka en tillverkningsprocess som grundades i gamla tekniker baserade på kunskaper som passerade från generation till generation. Vi gör inte den ultimata handgjorda skor till massorna, vi föredrar snarare att driva perfektion, och ägna oss åt att tillhandahålla äkta handgjorda skor. Vi har stor angelägenhet för högkvalitativa råvaror, så vi följer ett krävande urval av de mest naturliga ko-, get- och buffelskinnorna och titta alltid på material för deras skönhet och naturliga element. Med vackra material är vi sedan motiverade för att göra de mest hållbara och snygga skorna.

Med liten kapacitet – vi kan producera upp till 100 par per dag – och nästan klinisk uppmärksamhet på detaljer är vi redo att göra något speciellt projekt möjligt, att arbeta med kunden för att tillhandahålla en nästan skräddarsydd service.

I Skandinavien sköts distribution och försäljning av Realboots Sverige/TradeMark Group Sweden AB med showroom och huvudkontor i Jönköping.

Kontakt:

Peter Billfeldt

Mail: peter@realboots.se

Telefon: 0722101588

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.61″ src=”http://www.realboots.se/wp-content/uploads/2017/08/realboots-fabrik.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]